top of page
4Q5A0895.JPG

Väljer alltid det som vi mår bra av

Vår filosofi är enkel; allt vi väljer att göra gör vi för att vi älskar det! Vi har stor glädje och lust till det som gör livet extra härligt och vi prioriterar det som får oss att må bra och är essentiellt i våra liv. ​Litet Kök får oss att må bra och det är härligt att skapa tillsammans. 

I november är det fem år sedan vi startade igång i vårt godkända kök i Holsbybrunn i Småland. Andreas som alltid haft stort intresse av matlagning fick en stark känsla att starta något eget under 2020 och på en resa till Kiruna så föddes Litet Kök. 

Andreas har stor passion för smaker, råvaror och att skapa rustik och god mat från grunden. Jessica tar hand om det grafiska och sociala medier. 

Catering är vårt huvudfokus och det är en ynnest att få vara en del av bröllop, studentfiranden, minnesstunder, företagsevent, födelsedagsfester och andra tillfällen i livet. 

​​

bottom of page