top of page
nr01 logga litetkök white black.png

© 2021 BY LYCKER

All rights reserved

​Hos oss kan du köpa olika rätter varje vecka, som luncher, middagar, fika, preppmiddagar och tillbehör. Men även andra saker till köket, i vår shop. 

Luncherna erbjuds alltid med ett vegetariskt eller veganskt alternativ. 

 

Vår shop uppdateras varje vecka med luncher och man har möjlighet att beställa upp till en vecka innan hämtning/leverans. I övrigt vill vi helst att ni bokar er lunch dagen innan. 

Alltså kan du inte boka mat samma dag, utan allt måste förbokas i vår shop. 

Beställningen hämtas hos oss i Holsbybrunn, om du inte valt till utleverans till företag eller hem.  

 

Kontakta oss om du har allergier eller har frågor om specialkost. 

LUNCH

Beställ din lunch och hämta hos oss eller få den levererad. Vi har lite olika lättare luncher som uppdateras på vår sida. Luncher kan exempelvis vara wraps, burgare, sallader eller rediga smörgåsar. 

FREDAGSMIDDAGEN

Vissa fredagar har man möjlighet att beställa fredagsmiddagar. En vecka innan presenterar vi menyn och antal portioner som finns att köpa. Beställningen hämtas eller lämnas i varmhållningsväskor som man sedan lämnar tillbaka inom 5 dagar. 

PREPP-MIDDAGEN

Då och då kommer man ha möjlighet att köpa en prepp-middag. Det är middag som är förberedd till största delen och bara behöver värmas upp hemma. Ett väldigt bra alternativ om du vill ha färdig mat att hämta men inte hinner äta direkt. 

 

​FIKA

Fika är ju underbart, denna ursvenska tradition. Vi håller självklart på den traditionen och har lite olika bakverk, kakor eller desserter att erbjuda. Menyn här ser olika ut varje vecka. Men vi lovar att det kommer finnas något för alla. 

SPECERIER

Här hittar du tillbehör till maten. Sådant som är gott att på, till och i maten. Saker som är bra att ha hemma i skafferiet helt enkelt. 

bottom of page