top of page

F R Å G O R -  S V A R

 

Till vilka sorters tillställningar ordnar ni catering? 

Till alla tillställningar. Bröllop, dop, studentfirande, födelsedagar, minnesstunder, släktmiddagar, After Work, konferenser och allt andra typ av event. 

Vi vänder oss både till företag och privat personer. 

 

Hur fungerar det med catering hos er? 
På vår hemsida kan du hitta menyer under "Vår mat" och "menyer". Men det går också bra att komma med egna förslag och tankar. Det viktigaste för oss är att ni får den mat som ni önskar. 

Ni kontaktar oss via e-mail eller telefon, så går vi igenom era önskningar och sammanställer sedan en offert till er önskade bokning. 

 

Jag vill beställa med har allergi. 
Viktigt att ni uppger alla allergier som gäster eller beställare har. Vi är vana att laga mat till de med olika allergier eller matpreferenser. 

 

Är era priser inklusive moms?

Priserna är inkl. moms 

Kan ni leverera maten till oss eller kan vi hämta maten hos er? 

Det går bra att antingen hämta beställningen eller så levererar vi den till er. 
Vissa cateringuppdrag så är jag även på plats och lägger upp maten. 

 

Hur betalar vi när vi handlar hos er? 

Antingen med kort eller Swish. 

Hur jobbar ni med miljöpåverkan? 

Det är en viktig del av Litet Kök. När vi har cateringuppdrag så levereras maten i glasformar och efter tillställningen så lämnas de tillbaka tvättade och avtorkade. 

Kan man hyra serveringsutrustning och inredning av er?  

Man kan hyra våningsfat och även ljushållare. Hör av er så berättar vi mera. 

Det där med GDPR då? 

Personuppgifter och personuppgiftsbehandling

Vi behandlar personuppgifter för våra kunder. Ändamålet med att behandla personuppgifter är i första hand för att fullgöra våra åtaganden gentemot kund med anledning av våra uppdrag. Den lagliga grunden för behandlingen är avtal. Uppgifterna hämtar vi i första hand från kunden själv.

 

Lagringstider

Vi har enbart för avsikt att lagra personuppgifter som är relevanta för genomförandet av vårt åtagande och kommer att radera uppgifterna när de inte längre behövs enlighet med dataskyddsförordningen – GDPR. Uppgifterna raderas vanligtvis efter maximalt 12 månader.

Dina rättigheter

Du har rätt att få veta vilka av dina personuppgifter som vi hanterar och för vilka ändamål. Det sker genom begäran om ett så kallat registerutdrag. Du kan begära att dina personuppgifter rättas, så kallat ”Rätt till rättelse”, ifall uppgifterna är felaktiga. Du har rätt att begära ut tidigare lämnade personuppgifter i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format. Du har även rätt att kräva att vi raderar dina personuppgifter från samtliga system.

I lagen kallas detta ”Rätten att bli bortglömd”.

nr01 logga litetkök white.png

© 2023 BY LYCKER

All rights reserved

bottom of page