top of page

S T O R G A T A N 

 

Den 26 maj öppnade vi vår nya lilla mini-take-away-trattoria och butik på Storgatan 17 i Vetlanda. Det kommer vara möjligt att köpa vår mat och så kommer butiken fyllas med andra saker som vi tycker mycket om och som vi tycker tillhör ett härligt liv. 

Då catering fortfarande kommer vara grunden för Litet kök så kan öppettider variera och även vad som säljs. Men de flesta dagar vi har öppet kommer det finnas goda mackor, sallader och annat gott. Se öppettider på hemsidan eller sociala medier.  

Den ca 25 kvm stora lokalen kommer även inneha prylar och härliga pinaler som vi tycker om. Här på hemsidan kan du hitta ett axplock av det som finns hos oss. Den här lokalen tar oss tillbaka till när vi träffades 2009 och spenderade många kvällar hemma hos Jessica i hennes gigantiska lägenhet på 24 kvm. Svårt att förstå att det en gång fick plats ett 20 - 30 tal människor där på inflyttningspartaj. Men som man säger finns det hjärterum finns det stjärterum. 

Det är precis så vi vill att det ska kännas på Storgatan, en välkommande plats med allt som gör livet så där extra magiskt. 

  

På Spotify kan du som vanligt hitta våra spellistor och inte för allt så länge sedan skapade vi listan "Main Street". Så om du redan nu är nyfiken på hur det kommer låta hos oss, så lyssna där. 

nr01 logga litetkök white.png

© 2024 BY LYCKER

All rights reserved

bottom of page