top of page

© 2021 BY LYCKER

All rights reserved

CATERING - PRIVAT

En stor del av vår verksamhet är catering och det är något vi verkligen uppskattar. Att får vara en del av någons stora dag med god 

Letar du efter någon som kan stå för maten och allt däromkring till din tillställning? Är det dags för ett födelsedagsfirande? Kanske ska ni gifta er? Är det dags för studenten? Är det något annat ni vill fira som kräver god vällagad mat?

Oavsett vad du planerar för skoj och trevligt så hjälper vi dig med maten. Vi kan även hjälpa till med att utforma inbjudningskort, placeringskort, menyer, bordsdekoration och dukning.

 

CATERING - FÖRETAG

Letar du efter någon som kan stå för maten och allt däromkring till din tillställning?

Är det dags för en trevlig "after work"? Dags att ha ett jubileum? Eller bara en enklare fredagslunch? Vill ni att konferensens gäster ska äta gott? Är det snart jul och dags för jullunch? Eller kanske bara något enklare som en redig smörgås till fredagsfikat?

Kontakta mig för mer information och offert.

andreas@lycker.se 

RENT A CHEF

Ibland vill man gå ut och äta gott på restaurang, men man har samtidigt ingen lust att lämna hemmet. Då kan du hyra in mig. Det blir lite som en restaurang hemma. Jag lagar maten åt er i ditt kök helt enkelt.

Innan tillställningen går vi tillsammans igenom dina önskemål och jag skapar en meny. Du kan antingen välja på de färdiga menyer jag har eller så komponerar vi ihop en egen efter dina önskemål.

Jag ordnar med inköp och tillagning i ditt kök sedan. Jag behöver ingen speciell utrustning utan bara ett vanligt kök med, så kallad, standardutrustning. 

Jag håller kvalité som högst och arbetar i största möjliga mån med ekologiska och närproducerade råvaror.  

Hör av dig till oss så pratar vi mer och berättar hur det går till, samt kommer med en offert

nr01 logga litetkök white black.png
bottom of page