top of page

Vår filosofi är enkel, allt vi väljer att göra gör vi för att vi älskar det!

Vi har stor glädje och lust till det som gör livet extra härligt och vi prioriterar det som får oss att må bra och är essentiellt i våra liv.  

Litet Kök har varit en del av oss sedan 11/11 - 2020 och har blivit som en förlängde del av oss själva. Det vi gör och säljer är det som vi själva tycker om. De produkter som pryder vår shop och väggar är sådana saker vi verkligen älskar. Vi har inte ett brett utbud och ibland finns det bara en sak av en typ av vara och den har blivit vald för att det är något speciellt med just den. 

Precis så är det för oss och det är också en anledning att vi alltid väljer vår familj först. Kanske har det med vår bakgrund att göra, för vi vet hur skört livet kan vara och väljer därför så mycket som möjligt att gå på den soliga sidan av gatan. 

Under de år som Litet Kök har varit en del av oss så har vi ibland blivit tillfrågade att starta restaurang i stan, många vill se en restaurang i Vetlanda och varje gång har det fötts kreativitet och lust. Vi har suttit och planerat och funderat på menyer och interiören. Men sen har vi stannat till och tänkt "med då kommer vi inte att ha samma frihet och inte ses lika mycket i familjen". Efter den tanken har svaret varit lätt att ta. 

Men nu är vi i ett skede där vi vill ta nästa steg, lagom stort steg och det är att ha en mindre "take away trattoria" i miniformat. Våra öppen tider kommer vara sparsamma, men nu kommer det vara lättare att hämta/lämna cateringbeställningar. 

Vi har också börjar ett samarbete med Kvarndammen och har middagar i Ybelsborg. 

Andreas & Jessica 

 

nr01 logga litetkök white black.png

© 2023 BY LYCKER

All rights reserved

bottom of page