top of page

F I L O S O F I

 

Vår filosofi är enkel, allt vi väljer att göra gör vi för att vi älskar det!

Vi har stor glädje och lust till det som gör livet extra härligt och vi prioriterar det som får oss att må bra och är essentiellt i våra liv.  

Litet Kök har varit en del av oss sedan 11/11 - 2020 och har blivit som en förlängd del av oss själva. Det vi gör och säljer är det som vi själva tycker om. De produkter som pryder vår shop och väggar är sådana saker vi verkligen älskar. Vi har inte ett brett utbud och ibland finns det bara en sak av en typ av vara och den har blivit vald för att det är något speciellt med just den. 

Precis så är det för oss och det är också en anledning att vi alltid väljer vår familj först. Kanske har det med vår bakgrund att göra, för vi vet hur skört livet kan vara och väljer därför så mycket som möjligt att gå på den soliga sidan av gatan.

 

Men Litet Kök är också som en familjemedlem här hemma, nästan som om "hen" har en egen stol vid bordet i köket och vi tycker så otroligt mycket om att skapa Litet Kök tillsammans. 

 

Sedan slutet av maj har vi valt att "poppa upp" på Storgatan 17 i Vetlanda. Där vi säljer vår mat, produkter vi tycker om, även lite inredning som faller oss i smaken. Till att börja med finns vi där fram till slutet av december. Sen får vi se vart ödet vill att vi ska ta för nästa steg. 

  

Andreas & Jessica 

nr01 logga litetkök white.png

© 2024 BY LYCKER

All rights reserved

bottom of page