top of page
nr01 logga litetkök white black.png

C A T E R I N G

Vi ordnar med catering till alla tillställningar, stora som små. Till både privatpersoner och till företag. Det är väldigt roligt att få vara en del av en persons stora dag eller speciella tillfälle. Att få kunna ställa upp med god mat lagad med bra råvaror och en gnutta kärlek är en ära.

 

Vi vet själva hur viktig maten är på exempelvis ett bröllop. Det är en av de saker man själv minns, och säkerligen flera andra, när man tänker tillbaka på dagen. Detsamma gäller de flesta tillställningar vare sig det är studentfirande som också är en viktig och minnesvärd dag eller dop, även om huvudpersonen inte brukar komma ihåg dagen. Konfirmationen inte att förglömma. Eller släktträffen heller för den delen. Även vid tillställningar som minnesstunder kan vi hjälpa till.

 

Ni hittar våra cateringmenyer här till höger och de kommer att byggas på och utökas allt eftersom. Menyerna kan vi anpassa efter hur ni vill ha dem eller om ni vill plocka de rätter ni gillar bäst från de olika menyerna och sätta er egen prägel på menyn. De finns här som inspiration och att ni ska få en bild av vad vi levererar för mat.

 

R E N T - A - C H E F

“Hyr en kock” med andra (engelska) ord. Ibland vill man gå ut och äta gott på restaurang, men man har samtidigt ingen lust att lämna hemmet. Kanske har du gäster som ska komma men du vill ju kunna umgås med dem istället för att stå i köket. Då kan ni hyra in Andreas som kock att laga maten åt er i ert kök helt enkelt. Innan tillställningen går vi tillsammans igenom era önskemål och vi skapar en meny. Ni får sedan en offert på det. Vi ordnar med inköp och tillagning i ert kök sedan. Det behövs ingen speciell utrustning utan bara ett vanligt kök.

 

U T H Y R N I N G

Vi har serveringsfat i form av två olika våningsfat av metall och även svarta serveringsbrickor i trä för uthyrning.

© 2023 BY LYCKER

All rights reserved

klara-kulikova-z1oNQGVNkgs-unsplash.jpg

Småland

Frosty Woods

  • Klassiska Isterband med senapscremé

  • Småländsk potatissallad med betor

  • Rostbiff av viltkött med tranbärssås

  • Vitlöksfräst svartkål med småländsk chili

  • Sallad på betor toppad med ostcremé & lite honung

  • Laxröra på rostat bröd

  • Örtig yoghurtsås

  • Ostkaka med sylt och lättvispad grädde

375 Kr pp

BUFFÈER 

bottom of page