top of page
nr01 logga litetkök white black.png

Italiensk bufféemeny till framtida tillställningar

UPPDATERAT: 220827 Litet Kök erbjuder olika passande menyer till era tillställningar. Vi visar upp vårt första buffémenyförslag för alla som har en förkärlek till Italien, passande att visa upp när snart "Alla hjärtans dag" är här.


"Det känna något alldeles extra att få vara en stor del av en så viktig dag som bröllop, studenten, dop, födelsedagar och andra stora kalas. Känns något speciellt att få skapa matminnen" --- Andreas

Vi tycker att det är viktigt att de som anlitar Litet Kök kommer med sina tankar, förslag och önskningar. Detta är något som vi uppskattade när vi gifte oss för snart tio år sedan. Det var när vi hade ett möte på "Cedergrenska tornet" och då fick frågan för första gången "Vad vill ni ha på er meny?". Alla andra ställen vi varit i kontakt med hänvisade oss till deras färdiga bröllopsmenyer. Ofta kanske man uppskattade en av rätterna med inte de andra och många var ganska okreativa.




Men när vi träffade Johan Påhlsson som tidigare arbetade på "Cedergrenska tornet" så var det viktiga för honom att vi skulle få det vi önskade på vår stora dag. Det är något vi verkligen uppskattade och har fina minnen av. Något som inte bara vi har fantastiska minnen av, utan även våra gäster. Det är ofta vi får höra om den "fantastiska Crème Ninon" som vi hade till förrätt.


Så det är något vi har anammat själva och sätter stor vikt vid. Att ni som anlitar oss ska få samma goda service och möjlighet att komma med era idéer och önskemål.


Men för att få en liten start så kommer vår första "mini, midi eller maxi" Italiensk bufféemeny.


Om du är intresserad av att Litet Kök kommer och serverar buffé eller middagsmenyer så kontakta oss mer än gärna så har vi samtal om just Er stora dag!


Andreas & Jessica



bottom of page