
Ibland vill man gå ut och äta gott på restaurang, men man har samtidigt ingen lust att lämna hemmet. Då kan ni hyra in Andreas som kock, "rent-a-chef " helt enkelt. Det blir lite som en restaurang hemma. Andreas lagar maten åt er i ert kök.
Vi ordnar med inköp och tillagning i ditt kök sedan. Det behövs ingen speciell utrustning utan bara ett vanligt kök med, så kallad, standardutrustning.
Vi skapar mat för alla tillfällen för både företag och privat kunder. Det är en stor glädje för oss när vi får vara en del av en stor dag med vår rustika mat.
Oavsett vad du planerar för något så hjälper vi dig med maten. Vi kan även hjälpa till med att utforma inbjudningskort, placeringskort, menyer, bordsdekoration och dukning.
Här nedan finner du några olika menyer att välja mellan, men vi skapar även genuina menyer efter dina önskningar. För oss är det viktigt att det blir så som kunden önskar sig.
© 2021 BY LYCKER
All rights reserved

French Flair
-
Egenbakade baguetter med vispat örtsmör
-
Karamelliserad lökpaj
-
Tunn kall dubbelmarinerad fläskfilé med smak från Provence
-
Crostini med salvia, bönkräm och chili
-
Crostini med rostad prosciutto, ärtkräm, olivolja och flingsalt
-
Kall fransk potatissallad
-
Citronlax
-
Crème brûlée med brännarkurs
275 Kr pp
BUFFÈER

French Flair
-
Egenbakade baguetter med vispat örtsmör
-
Karamelliserad lökpaj
-
Tunn kall dubbelmarinerad fläskfilé med smak från Provence
-
Crostini med salvia, bönkräm och chili
-
Crostini med rostad prosciutto, ärtkräm, olivolja och flingsalt
-
Kall fransk potatissallad
-
Citronlax
-
Crème brûlée med brännarkurs
275 Kr pp
MENYER

French Flair
-
Egenbakade baguetter med vispat örtsmör
-
Karamelliserad lökpaj
-
Tunn kall dubbelmarinerad fläskfilé med smak från Provence
-
Crostini med salvia, bönkräm och chili
-
Crostini med rostad prosciutto, ärtkräm, olivolja och flingsalt
-
Kall fransk potatissallad
-
Citronlax
-
Crème brûlée med brännarkurs
275 Kr pp
ÖVRIGT