top of page
nr01 logga litetkök white.png

"Litet Kök" föddes på ett flygplan mellan Kiruna och Arlanda och kickade igång den 11 november 2020 i Holsbybrunn, utanför Vetlanda, där vårt godkända kök finns i ett högt gult trähus med vita knutar. 

 

Det är en verksamhet som drivs av Andreas och Jessica Lycker. Vi tycker det essentiella i matlagning är att använda rena råvaror och mat som lagas från grunden med en nypa kreativitet och en skopa kärlek. 

 

​En viktig målbild som vi har är att göra så lite miljöpåverkan i vårt kök som det bara går, minimera användandet av plast och engångsprodukter. Det är något som vi känner att vi uppnått då vi vid cateringar levererar maten i glaslådor och annars miljövänliga lunchlådor. 

Något som vi tycker mycket om är att få leverera vår rustika mat till olika tillställningar. Att få leverera mat till någons bröllop, eller till en tillställning för en person som precis tagit studenten  eller kanske dop är en ynnest för oss. För vi vet hur viktig maten är och gläds åt att få vara en liten del av någons viktiga dag. 

​​

Så, vi önskar er hjärtligt välkomna till rustika och personliga "Litet Kök".

Andreas & Jessica 

© 2023 BY LYCKER

All rights reserved

bottom of page